Hvad er Have og Plan?


Have og Plan er et enkeltmandsfirma, som designer haver og tegner haveplaner for private, planteskoler, m.fl. I alle streger og tanker der bliver tegnet ind i din haveplan, er der tænkt over de anlægfaglige normer, at projektet kan udføres i en holdbar løsning, som ser godt ud mange år frem i tiden. Samtidigt er der stor fokus på det æstetiske udtryk, hvor planter, belægning, bygninger, omgivelserne m.m. skal bindes sammen til en smuk løsning, som du vil glædes over i mange år. Fomgivningen og designet er meget vigtigt for det endelige udtryk og derfor er dialogen med dig hele udgangspunktet for, at du kan få opfyldt netop dine havedrømme. Kontakt Have og Plan og hør om netop dine muligheder....


Haveplaner


Jeg planlægger et møde hjemme hos dig. De kreative tanker og dialogen sættes igang, for at opfylde netop dine havedrømme. Din have måles op og undervejs tegnes nogle af idéerne ned på en skitse. Dialogen er meget vigtig, for udarbejdelsen af den endelige haveplan. Jeg anbefaler, at du inden vores møde, har gjort dig dine egne tanker og hentet inspiration. Inden vi afslutter vores møde, har vi sammen en klar idé om, hvordan dit haveprojekt skal tage sig ud og vi har aftalt det videre forløb. Efter mødet og dialogen med dig, fastholder jeg de gode idéer og kreative tanker samt projektets økonomiske ramme, og jeg arbejder videre med den endelige haveplan, hvor min anlægsfaglige viden, samt store interesse for fomgivning og smukt og enkelt havedesign, er de bærende elementer. Havetegningen er håndtegnet, målfast og i farver med tilhørende planteplan og korte anlægsmæssige beskrivelser. Der kan tilvælges: højdemåling med laser nivellering af din have, måltegninger, snittegninger og mere uddybende beskrivelser til din haveplan.  En haveplan  Enk 


Mere end kun Haveplaner


Når en haveplan er endeligt udarbejdet, følger Have og Plan den helt til dørs med et overleveringsmøde, som er inkluderet i prisen. Have og Plan kan også tilbyde dig flere produkter og løsninger. Jeg har bl.a. et samarbejde med Landlyst Plantecenter. Det gør, at du som kunde igennem Have og Plan eller Landlyst Plantecenter, kan indhente gode tilbud på anlæggelsen af dit haveprojekt eller planter til haven m.m. Anlægsarbejdet udføres, så kvaliteten er helt i top. Du kan også få hjælp til bl.a.  beskæring af træer og buske og konsulentbesøg. Kontakt blot Have og Plan, hvis du har brug for hjælp til din have.


Firmaprofil


Mit navn er Henrik Tillebæk, ejer af firmaet Have og Plan. Jeg er uddannet anlægsgartner og jeg har  tidligere arbejdet som formand for  to store anlægsgartnervirksomheder, dels i Fjerritslev og senere i Aarhus. Da jeg flyttede tilbage til Hjørring, startede jeg mit eget anlægsgartner firma Have og Plan i 2006. Jeg lægger stort arbejde i, at udføre opgaverne håndværksmæssigt korrekt og med stort engagement og fordybelse. Jeg har udført mange forskellige anlægsopgaver og har opnået en bred erfaring inden for faget, både i udførelsen af selve projektet, men også i planlægningsfasen og ikke mindst med stor fokus på havedesignet.

Jeg har igennem flere år tegnet havetegninger og har løbende udviklet på denne proces. I 2010 blev jeg ansat på en folkeskole, og ved siden af dette arbejde driver jeg mit firma Have og Plan. Jeg kan tilbyde stor ekspertise og haveplaner til fornuftige priser, hvor dialogen med dig som kunde er særligt vigtigt for mig. Jeg garanterer, at alt min faglighed bliver lagt i udførelsen af din haveplan. Det betyder, at du er sikker på, at du modtager en haveplan, hvor tingene er gennemtænkt  og æstetikken får lov at fylde. 

Kontakt Have og Plan og start en dialog med en Professionel Havedesigner.

 

Have og Plan v/ uddannet anlægsgartner Henrik Tillebæk  |   Tlf.: 5056 6670  |  Email

CMS hjemmeside fra Net For Dig Webdesign, Hjørring